Oldies for Oldies,

Eigenlijk zegt de naam het al Oldies, ons Label, voor Oldies, voor ouderen.

Wij ontwerpen luxe kussens welke wij maken van diverse mooie stoffen verkregen op diverse manieren. Dit kan zijn dat een ontwerper stopt met een stof die wij overnemen, een meubelmaker met pensioen gaat en ons (en natuurlijk de ouderen) het gunt om de stoffen over te nemen. Maar ook vinden wij wel eens te gekke oude kleden waar wij mooie kussens van maken. Wij zijn dan ook doorgaans opzoek naar unieke stoffen om gave combinaties mee te maken. Wat natuurlijk maakt dat de kussens uniek zijn doordat wij stoffen recyclen zijn er maar enkele stuks en soms zelfs maar 1 uniek item.

De kussens worden gemaakt door dames die bekend zijn in het vak en ook de modevakschool hebben genoten, het is toch wel heel mooi dat ons product op eigen bodem word gemaakt.

Wij zorgen ervoor dat de donatie’s afkomstig van de verkochten kussens op diverse manieren goed terecht komen, hierover zullen wij een ieder ook via onze website op te hoogte houden dmv blogs, foto’s etc. Wij hebben ons namelijk niet bij 1 organisatie aangesloten maar willen echt dat de donatie’s die gedaan worden bij de mensen terecht komen waar wij ons best voor doen, de eenzame ouderen, daarom gaan wij doorgaans opzoek naar goede, kortlijnige initiatieven die ons kunnen aantonen dat dedonatie’s goed terecht komen.

Onze luxe kussens zijn verkrijgbaar in de betere woon en kadowinkels.  Zou u ons label in uw winkel willen verkopen neem dan gerust contact met ons op, wij laten onze collectie graag zien.