Oldies for Oldies

Oldies for Oldies

  • Post author:
  • Post category:Blog

Al gehoord van onze eigen kussen label?

Wij zijn natuurlijk al een aantal maanden bezig maar nu gaat het leuke gedeelte van ons project beginnen: ons eigen kussen label is in diverse winkels te verkrijgen.

Voor ons was het keihard (maar heel leuk) werken deze zomer om nu te knallen met en voor Oldies for Oldies.

We zijn ook heel benieuwd hoe de reacties zullen zijn want wij kunnen het natuurlijk geweldig vinden maar wat vinden jullie?!

Wij hebben 25,26 en 27 Augustus een aantal kussens geshowd op de beurs Trendz in Gorinchem en voor jullie verbeelding hier een aantal reacties van winkeliers die in de toekomst de kussens zullen verkopen maar ze voor het eerst zagen:

*Wat een te gek initiatief ! (Ja dat vinden wij ook, dus die komt goed over 😉

*Die kwaliteit!!!…dat wil ik wel verkopen in mijn winkel (hier doen wij echt ons uiterste best voor dus en streven wij ook naar)

*In Nederland gemaakt? Ja dat zouden mijn klanten geweldig vinden! (Wij in het atelier vinden het ook geweldig om hier te mogen werken)

*Dus jullie recyclen de stoffen zodat er niets weg word gegooid? (Precies let’s make the world green again)

*Dat betekend dat de kussen die ik verkoop in mijn winkel niet bij een andere winkel kunnen liggen? (exact, hoe exclusief wil je zijn).

Voor ons waren de reacties echt heel positief en zo starten wij de verkoop en hierbij het initiatief van Oldies for Oldies met volle overgave!

Veel Liefs,

Team Oldies For Oldies

Volgend berichtLees meer artikelen