De design spiegels van Art Sensation

In onze collectie vind je de bijzondere spiegels van het designers merk Art Sensation.

Wij hebben ervoor gekozen deze spiegels in onze collectie op te nemen omdat wij ze uiteraard te gek vinden en je vind ze ook niet zomaar overal.

Hierbij zetten we de industriele spiegel in het zonnetje, een hot item omdat veel interieur junkies op het moment van een industrieel interieur houden en deze spiegel schreeuwt INDUSTRIEEL.

Deze spiegel is er op het moment in 2 maten 60 cm en 1 meter. 

Combineer je de spiegel in een landelijk interieur dan past hij zicht gewoon aan. Ook is het erg mooi om hem met hout te combineren, aan een houten wand of naast een oude houten kast.

In de sober & stoer stylen doet de industriele spiegel gewoon mee en te gek ook!

Vaak is het zo dat je ervoor kiest om een spiegel boven de bank of een tafel te hangen, op zich dikke prima! Maar probeer eens een spiegel op een plek te hangen waar hij uitgelicht wordt ‘beter gezegd geef de spiegel zijn eigen plek’. Zo creëer je gezelligheid en komen bijzondere items meer tot hun recht. 

Vaak heb je dan ook maar een paar pronkstukken nodig in je huis.

Dan nog even een paar geweldige tips:

*Hang spiegels vrij aan de muur (zonder kettingen of kabels die zichtbaar zijn) dit brengt de aandacht meer naar het object.

*Koude en warme materialen zijn geweldig te combineren, zet bijvoorbeeld bij een metalen spiegel een hout bijzettafeltje met een bos droogbloemen…klaar ben je 😉

*Het schoonhouden van de spiegels…je kent ze wel…die vegen, je blijft ze zien. Maak de spiegel schoon met een natte doek (alleen water) droog de spiegel met een glas doek (deze vind je bij de betere huishoudwinkels) Geen dank!

*Laatste tip en misschien wel de belangrijkste; als die spiegel dan geweldig pronkt in je gezellige huis, kijk er dan dagelijks even in en lach ff 🙂

Tot snel,

Liefs x-x-x

 

 

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: