Betalen

Bij Oldies Amsterdam kun je op de volgende manieren 100% veilig afrekenen

 IDEAL:

Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via IDEAL betalen bij Oldies Amsterdam

 BANCONTACT / MISTER CASH:

Met deze Belgische betaalkaarten kun je veilig en snel betalen. 

 PayPal:

Als je een PayPal account hebt dan kun je kiezen voor deze vorm van betalen. PayPal is veilig verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet goed geleverd worden of afwijken van de omschrijving.

 Klarna.:

Nadat u de betaling start, kiest u vervolgens Klarna als betaalmethode. Dit zorgt ervoor dat u wordt doorverwezen worden naar de Klarna pagina, waar u uw persoonlijke gegevens invult. Hierop volgt een snelle kredietcheck vanuit Klarna, waarna (bij goedkeuring) u direct een melding krijgt over de geslaagde transactie.

Wanneer de transactie bevestigd wordt naar u als consument, zien wij in onze MultiSafepay Control de transactie veranderen naar ‘betaling volbracht’. Dit stelt ons als merchant in staat om direct de order te gaan verwerken. Als wij de order updaten als ‘verzonden’, verstuurt Klarna tegelijk de factuur voor betaling naar de u (de klant). U heeft 14 dagen de tijd om uw rekening te betalen. 

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

 

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...
%d bloggers liken dit: